Вие сте тука

Прирачник за подготовка за полагање на стручен испит за работа во автошкола и испитен центар

Работна средба на РСБСП со претставници од СВР Скопје и претставници од автошколите од Скопје со цел промоција и дистрибуција на " Прирачник за подготовка за полагање на стручен испит за работа во автошкола и испитен центар"

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media